Održan treći radni sastanak pravnica HPC-a u Karlovcu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Održan treći radni sastanak pravnica HPC-a sa stručnim djelatnicima u Odgojnom domu u Karlovcu

Dana 4. srpnja 2018. održan je treći, ujedno i posljednji, sastanak u nizu sastanaka sa stručnim djelatnicima zaposlenim u ustanovama socijalne skrbi na temu „Uloga posebnog skrbnika – načelo najboljeg interesa djeteta na projektu „Zajedno u zaštiti djece bez pratnje“ koji provodi Hrvatski pravni centar (HPC), u partnerstvu sa Centrom za pružanje usluga u zajednici Zagreb-Dugave, Domom za odgoj djece i mladeži Karlovac i Odgojnim domom u Ivancu, a koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade RH.

Sastanku su prisustvovali stručni djelatnici Odgojnog doma u Karlovcu te predstavnici Centra za socijalnu skrb Karlovac. Predavanje je održala Tatjana Holjevac, pravnica HPC-a i voditeljica Projekta. Na sastanku se raspravljalo o ulozi posebnog skrbnika, o njihovim pravima i obvezama u radu s djecom bez pratnje. Sudionici su aktivno pristupili sastanku dijeleći svoja dosadašnja iskustva i probleme na koje su nailazili u radu s djecom bez pratnje, te postavljali pitanja iz svoje prakse za koja su se pokušala iznaći rješenja na koja upućuje pravo.

Tekst možete preuzeti na sljedećem linku u PDF formatu: Održan treći radni sastanak pravnica HPC-a sa stručnim djelatnicima u Odgojnom domu u Karlovcu

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori