Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • Stalni smještaj – Dom prima na smještaj korisnike muškog spola u dobi od 14. do navršene 21. godine života sa cijelog teritorija Republike Hrvatske. Smještaj se realizira temeljem Rješenja o smještaju kojeg izdaje nadležni Centar za socijalnu skrb. Centar će rješenje izdati zbog potrebe  obiteljsko-pravne zaštite kojom se dijete do 18. godine života povjerava na čuvanje i odgoj ustanovi socijalne skrbi ili zbog izvršavanja odgojne mjere upućivanja u odgojnu ustanovu koju maloljetniku izriče nadležni sud temeljem Zakona o sudovima za mladež.
  • Privremeni smještaj – Dom pruža uslugu smještaja korisnicima koji su, u tijeku pripremnog postupka, rješenjem suca za mladež upućeni na privremeni smještaj u ustanovu, do okončanja postupka pred sudom. Maloljetnici privremeno smješteni rješenjem suda se uključuju u život i rad ustanove jednako kao maloljetnici sa izrečenom odgojnom mjerom.
  • Prihvatmaloljetnika koji se zateknu u skitnji bez nadzora roditelja ili drugih odraslih osoba, do povratka u vlastitu ili udomiteljsku obitelj, dom socijalne skrbi ili dok im se ne osigura smještaj na drugi način, a najduže 48 sati.
  • Obrazovanje – U okviru Ustanove djeluje i Centar za odgoj i obrazovanje «Pahinsko» Ivanec, u kojem se provodi osnovno obrazovanje po programu obrazovanja odraslih i dvogodišnje srednjoškolsko obrazovanje drvnog, metalskog i elektro usmjerenja.( link:)
  • Usluge radiona – Ustanova pruža  usluge u pravnom prometu s trećim osobama u metalskoj i elektro-radionici, tiskari  i stolariji.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.