ODLUKA O DJELOMIČNOM PONIŠTENJU JAVNOG NATJEČAJA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Ivanec, na temelju članka 23. Statuta Centra za pružanje usluga u zajednici Ivanec, donio je odluku o djelomičnom poništenju javnog natječaja za zapošljavanje djelatnika u radni odnos na neodređeno puno radno vrijeme u Centru za pružanje usluga u zajednici Ivanec.

Članak 1.

Poništava se javni natječaj, KLASA: 112-02/23-02/15, URBROJ: 2186-183-01-01-23-1, objavljen na mrežnim stranicama „Narodnih novina“ broj:120/2023 od 18. listopada 2023. godine, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 18. listopada 2023. godine i mrežnim stranicama Odgojnog doma Ivanec, u dijelu koji se odnosi na zapošljavanje djelatnika u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto:

1. stručni suradnik I. vrste (socijalni radnik, psiholog, socijalni pedagog, edukacijski rehabilitator) – voditelj mjere intenzivne stručne pomoći i nadzora nad ostvarivanjem skrbi o djetetu – intenzivni nadzor (m/ž) – 6 izvršitelja na neodređeno puno radno vrijeme.

Članak 2.

Protiv ove odluke nije dopušteno podnošenje pravnih lijekova.

Članak 3.

Ova odluka o poništenju dijela javnog natječaja stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u Narodnim novinama i na mrežnim stranicama Odgojnog doma  Ivanec.

Dostaviti:

  1. Kandidatima putem web stranice ustanove klikom na poveznicu: ODLUKA

 Ravnatelj
Elvis Gotal, prof.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.